Jouw toekomstige werkdag bij Feller: een blik in het leven van een financial

02 april 2024

Ben jij benieuwd naar het echte kantoorleven? Bij Feller bieden we je een unieke kijk op de dag van een financial, waarbij professionele groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Laat je inspireren en ontdek hoe jouw dagen eruit kunnen zien bij ons dynamische team.

Een warm welkom als financial (08:30)

Stel je voor: je eerste werkdag als financial begint. Je wordt verwelkomd met een heerlijk warme kop koffie of thee. Dit is jouw moment om rustig op te starten en kennis te maken met collega’s die meer als vrienden dan medewerkers aanvoelen. Hun verhalen over het weekend zijn de perfecte introductie tot de informele, open sfeer bij Feller.

Samen sterker (09:00)

De weekstart is jouw introductie tot het hart van Feller. Samen bespreken we doelen en taken voor de week. Dit halfuurtje is cruciaal; het geeft structuur en zorgt ervoor dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Voel de energie en betrokkenheid in de ruimte – dit is teamwork in actie.

Dompel je onder in communicatie (09:30)

Na de inspirerende start duik je in je mailbox. Het afhandelen van e-mails is meer dan routine; het is jouw kans om te laten zien hoe effectief en efficiënt je als financial kunt zijn. Elke beantwoorde e-mail is een stap in het bouwen van relaties, binnen en buiten Feller.

Plan en bereid voor (10:00)

Geïnspireerd door de weekstart, stort je je op de planning van je week. De voorbereiding van de aanstaande meeting om 11:00 voelt niet als werk; het is een kans om te schitteren en jouw inbreng te leveren aan projecten die er echt toe doen.

In het hart van projecten (11:00)

Tijdens de projectmeeting voel je je al snel een essentieel onderdeel van het team. Samen bespreken we voortgang en uitdagingen. Jouw mening telt en jouw frisse blik kan net het verschil maken in de aanpak van een project.

Pauzeer en laad op (12:00)

Bij Feller begrijpen we het belang van een goede lunchpauze. Kies je voor een zelfgemaakte tosti of lunch je liever buiten de deur? Wat het ook wordt, de wandeling daarna is de perfecte manier om even te ontspannen en je hoofd leeg te maken.

De kracht van forecasting (13:00)

Terug aan je bureau duik je in de wereld van forecasting. Dit is jouw kans om te laten zien hoe jouw analytische skills bijdragen aan de strategische planning van Feller. Elke voorspelling die je maakt, helpt ons bedrijf of die van de opdrachgever vooruit.

Strategische discussies (14:30)

De middagmeeting met de CFO en teammanager biedt een unieke kans om te leren van de besten. Jouw input is waardevol en je voelt je gewaardeerd als onderdeel van het team dat samen richting succes werkt.

Afsluiten en vooruitkijken (16:00 & 17:00)

De dag eindigt met het bijwerken van je e-mails, waarna je voldaan je computer afsluit. Terwijl je naar huis gaat, realiseer je je hoe snel de dag is gevlogen en hoeveel je hebt geleerd.

Klaar voor de sprong?

Elke dag bij Feller is een avontuur vol kansen en groei. Als jij iemand bent die klaar is om het echte kantoorleven te ontdekken, dan is Feller jouw springplank naar succes. Bij ons vind je niet alleen een baan, maar een carrière die meegroeit met jouw ambities. Ben je klaar om deel uit te maken van ons verhaal? Bekijk onze vacatures hier! Jouw nieuwe werkdag wacht op je bij Feller.