Growth Manager: het stimuleren van de groei van Feller

12 december 2023

Een verfrissende mix van Sales en HR/Recruitment

Wat maakt Feller nu echt anders? Het begint bij onze nieuwe aanpak om Sales en HR/Recruitment te combineren. Elke dag werken we aan het versterken van de band met onze klanten, terwijl we tegelijkertijd een team van financiële toptalenten samenstellen. Deze tweeledige focus heeft ons geholpen de financiële sector op een nieuwe manier te benaderen, waarbij we diepgaande klantinzichten koppelen aan interne talentontwikkeling. In dit artikel vertelt Wouter over zijn rol als Growth Manager waarbinnen hij zich richt op beide facetten van de markt.

Mijn verantwoordelijkheden omvatten het managen van lopende contracten en bestaande klantrelaties evenals het vergroten van de naamsbekendheid van Feller. Tegelijkertijd ben ik nauw betrokken bij HR en het wervings- en selectieproces. Vanuit deze perspectieven gaan wij de groei van Feller realiseren.

De kracht van zelfsturing binnen Feller

Bij Feller is onze bedrijfscultuur gebouwd op een fundament van zelfsturing en vertrouwen. In plaats van te leunen op traditionele managementstructuren, geven we onze medewerkers de vrijheid om hun eigen pad te kiezen. Deze benadering heeft een mooie dynamiek gecreëerd binnen ons team. Iedereen heeft de kans om zich uit te spreken, ideeën aan te dragen, en beslissingen te nemen die zowel hun persoonlijke groei als die van het bedrijf ten goede komen. Het is een omgeving waar fouten maken wordt gezien als een kans om te leren en te groeien.

Mijn persoonlijke rol: de balans tussen Sales en menselijke ontwikkeling

In mijn rol bij Feller ervaar ik elke dag de uitdaging om Sales en Recruitment te balanceren. Van het beheren van klantrelaties tot het aantrekken van nieuw talent, mijn werk is een constante balans oefening tussen het zakelijke en het menselijke aspect. Deze rol heeft me geleerd hoe cruciaal flexibiliteit en veelzijdigheid zijn in de hedendaagse financiële wereld. Het stelt me in staat om een directe impact te hebben op zowel de groei van onze klanten als de ontwikkeling van ons team en de groei van Feller. De verdeling van de werkzaamheden wordt bepaald door de behoefte en daarmee de focus van dat moment. De ene week is dat op Sales en de andere week is dat op Recruitment. 

Mijn ervaring met de Feller bedrijfscultuur

Toen ik bij Feller startte, was de bedrijfscultuur totaal nieuw voor mij. In het begin was het een aanpassing, maar al snel zag ik de enorme voordelen. De vrijheid om fouten te maken en daaruit te leren, de ruimte voor persoonlijke en professionele groei, en de open en gelijkwaardige manier waarop we met elkaar omgaan, maakten snel indruk op mij. Het is een cultuur waar je niet alleen collega’s, maar een ondersteunend netwerk vindt dat je helpt groeien. Bij Feller gaat het om meer dan alleen werk; het gaat om het opbouwen van een vertrouwensband en samenwerking, iets wat mijn werk bij Feller elke dag uitdagend maakt.