Toe aan een frisse start? Een nieuw begin bij Feller

05 september 2023

Het is zover – de zomervakantie ligt achter ons en bij Feller staan we in de startblokken voor een nieuw hoofdstuk vol kansen en groei. Als dynamisch team met finance- en business controllers zetten we ons met volle toewijding in om onze gewaardeerde klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. 

Maar er is meer: na een heerlijke vakantieperiode is het nu tijd om vol enthousiasme jouw loopbaan een boost te geven. Bijvoorbeeld door bij ons aan boord te stappen als financial controller, business controller of bijvoorbeeld als financial consultant. Feller overtreft verwachtingen. Zowel die van klanten als die van jou. Dit wordt meteen duidelijk zodra je onze wereld betreedt. Hier gaat het er écht anders aan toe dan je gewend bent.

Toewijding aan uitmuntendheid

Bij Feller staat uitmuntendheid centraal in alles wat we doen. Onze mensen komen na de vakantieperiode vol nieuwe energie terug om onze klanten te voorzien van hoogwaardige diensten en innovatieve oplossingen. Elk project benaderen we met een frisse en vernieuwende kijk, en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijft onveranderd. We streven ernaar om steeds beter te presteren en nieuwe maatstaven te zetten. 

Verantwoordelijkheid dragen zit in ons DNA. We gaan voor maximale impact en nemen onze rol serieus. Bij Feller ben je geen nummer; je hebt een belangrijke plek en een verantwoordelijkheid in ons hechte team. Sterke autonomie en vrijheid versterken ons verantwoordelijkheidsgevoel. We zorgen voor elkaar, werken als een familie-elftal, en we zijn er altijd om elkaar te ondersteunen.

Kennis delen en groeien

De financiële wereld staat nooit stil, en bij Feller begrijpen we hoe belangrijk het is om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Na de zomervakantie nemen we de tijd om kennis bij te spijkeren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan het delen van inzichten en best practices, zowel intern als met de bedrijven waar we voor werken. Zo kunnen we samen groeien en uitblinken in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. 

Verbinding staat centraal bij Feller. We zijn nieuwsgierig, avontuurlijk en ruimdenkend. We navigeren samen de weg naar de toekomst, omdat we geloven dat samenwerking en het delen van kennis ons sterker maakt. Als avontuurlijke dwarsdenkers zetten we onze nieuwsgierigheid in om betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen van onze klanten.

Het bouwen van een hecht team

Bij Feller geloven we sterk in de kracht van een hecht en samenwerkend team. We bevorderen een cultuur waarin ideeën vrijelijk worden gedeeld en iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke bijdrage te leveren. Een positieve en ondersteunende werkomgeving trekt nieuw talent aan en behoudt ons huidige getalenteerde team. 

Bij Feller draait het om vrijheid en eigenzinnigheid, ongeacht of je een junior business controller, business controller of financial consultant bent. We denken niet in functies, maar in talent. Je hebt de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven en te experimenteren. Onze mensen zijn geen functietitels, maar hebben rollen die passen bij hun talenten. Eigenzinnigheid wordt hier gewaardeerd en gestimuleerd.

Omarmen van nieuwe kansen

Na een periode van rust en reflectie omarmen we bij Feller nieuwe kansen met open armen. We kijken ernaar uit om samen met onze klanten aan nieuwe projecten te werken en innovatieve oplossingen te creëren die de financiële wereld ten goede komen. Elke uitdaging beschouwen we als een kans om te groeien en te leren. We zijn vastbesloten om flexibel en adaptief te zijn, zodat we ons kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en de branche als geheel. 

Bij Feller staat vertrouwen hoog in het vaandel. We geloven in elkaars kracht en staan achter onze ideeën. Geen ingewikkelde managementlagen of sociale conventies om akkoord te krijgen. Een goed idee kan gewoon worden uitgevoerd, zonder de last van slechte compromissen. Vertrouwen is onze basis, en dat voel je in alles wat we doen.

Feller: klaar voor jouw groei

Feller is niet het doorsnee bedrijf waar je als werknemer in een hokje wordt geplaatst dat overeenkomt met je werkervaring. Bij ons draait het om het vinden van de opdracht die bij jou past, die aansluit op de ontwikkeling die jij wilt doormaken. Wij bieden een onbeperkt ontwikkelbudget en geven je volledige vrijheid om betrokken te zijn bij elk aspect van het bedrijf. Na een jaar kun je zelfs mede-eigenaar worden. Hier ontdek je opnieuw hoe de perfecte baan er voor jou uitziet. En je toekomstige team staat vol enthousiasme klaar om je te verwelkomen. Alles is transparant, zelfs de salarissen van collega’s. Hierdoor vervagen politieke spelletjes en ontstaat gelijkwaardigheid, wat de band tussen collega’s versterkt. Geen frustraties, alleen brede glimlachen.

Bij Feller gaan we vol enthousiasme de volgende fase in na de zomervakantie. We zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, en dit doen we met een focus op uitmuntendheid, kennisdeling, klantrelaties, nieuwe kansen en een hecht team. We kijken er enorm naar uit om samen met onze klanten, huidige en potentiële nieuwe collega’s samen nieuwe hoogten te bereiken. 

Toe aan een nieuwe stap in jouw carrière?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Voel je het verlangen om je talenten in te zetten binnen ons hechte team? Ontdek de mogelijkheden in onze openstaande vacatures op onze website. 

Vind je niet meteen de perfecte match? Bij Feller geloven we in potentieel en is er altijd ruimte voor écht talent. Stuur ons een open sollicitatie of steek je licht eens op bij Wouter!