Zo geeft Feller hybride werken handen en voeten

31 januari 2023

Thuis werken, het laatste woord is er nog niet over gezegd. Maar bij Feller kijken we gewoon zelf wat past. Er is sowieso geen manager die ons als controlemiddel op kantoor laat zitten. Colin vertelt hoe hybride werken aansluit bij de cultuur van Feller. En doet een boekje open over zijn eigen ideeën erbij.


Onbegrensd vertrouwen 

Wat mij aanspreekt bij Feller is de vrijheid, de eigen verantwoordelijkheid en het blindelingse vertrouwen dat je krijgt. Je voelt het al aankomen: ja, we mogen gewoon thuis werken. Het heeft ons zelfs ontzettend geholpen tijdens de lockdowns. Maar toch. Zeker in ons werk is het wat mij betreft belangrijk om elkaar regelmatig in de ogen te kijken.

Opdrachten lopen beter face-to-face

Op dit moment doe ik een opdracht in de rol van interim projectcontroller en werk ik aan grote projecten met betrekking tot glasvezelaanleg. Daarvoor moet ik veel samenwerken met projectmanagers. Van tijd tot tijd is het goed om met hen aan tafel te zitten. De cohesie die je dan ervaart, kun je op geen andere manier bereiken, is mijn mening. En die van veel van mijn collega’s.

Sociale controle is een groot voordeel

Mijn werk speelt zich niet alleen af bij klanten. Ik ben natuurlijk ook te vinden bij Feller, dat is tenslotte onze vaste basis. Waar de opdrachtgevers steeds wisselen,  zijn de collega’s van Feller er altijd. Daarom vind ik het belangrijk om regelmatig op kantoor te zijn. Voor mij is het een dealbreaker als ik niet thuis mag werken, maar ik vind samenzijn op kantoor onmisbaar. Daar haal ik zelf veel voldoening uit én het geeft mogelijkheden om een oogje in het zeil te houden richting andere collega’s. Want sociale controle is wat mij betreft de enige vorm van controle die je als team zou moeten ervaren.

Ben jij ook op zoek naar vrijheid en vertrouwen in je baan?

Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!